Начало » Забавления » Спорт » 3 или 5 тренировки по Pole Dance в Pro Sport, Варна

3 или 5 тренировки по Pole Dance в Pro Sport, Варна

оставащо време:
382:41:03
Цена:15.00 лв.
Стара цена:
30.00 лв

Информация за класовете:

Polce Dance - залата е оборудвана с 3  висококачествени италиански пилона. Заниманията са един много забавен и интересен начин за стягане на тялото и постигане на фитнес резултати. Развиват се качества като сила, издръжливост, гъвкавост. Разучават се фигури и движения, които се  съчетават в комбинации и танц. Не е необходимо да имате предварителна фитнес подготовка, достатъчно е да сте авантюристично настроени и да сте готови да опитвате нови неща.

Nutella training - кръгова тренировка с Функционални упражнения. Работи се в коридори, натоварва цялото тяло, ефективна за изчистване на мазнини и стягане и тонизиране на тялото, както и за придобиване на мобилност.

Пилатес - спокойна тренировка. На тази тренировка ще имате възможност да работите за подобряване стойката на тялото, за стягане на коремни и гръбни мускули, както и лек стречинг ( разтягане) за подобряване мобилността на тялото. Тренировка е подходяща да се практикува във всяка възраст. Подходяща при Сколиоза, Дископатия и болки в гърба и кръста.
Треньор: Таня Димитрова

Фит Бол - средно интензивен час, в който се използва топка (65см). Голямо разнообразие от ефективни упражнения. Дори да не сте тренирали ще се справите успешно с класа и ще се чувствате доволно уморени в края му.

Степ Аеробика - средно до високо интензивен час в който се използва степ платформа (стълбичка).Много разнообразни комбинации и хореографии, които наподобяват танц и едновременно натоварват мускулите на долната част на тялото. За по –голяма ефективност включваме гири за да не изостават мускулите на горната част на тялото. В края на часа се включват упражнения за стягане на коремните мускули и проблемните зони при дамите.

Zumba & STRONG - високо интензивна темпо тренировка, в която се изполват упражнения със собствено тегло, изцяло в синхрон с музиката. Една тренировка се състои от загрявка, 4 квадранта от (8-12 минути) и разгрявка като от началото натоварването се покачва постепенно. Чрез използване на собствено тегло, се подобрява издръжливостта на мускулите, цялостен тонус и релеф и се повишава горенето на калории и след края на тренировката.

****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

  Подобни предложения

 • оставащо време:
  +629h +26m +03s
  Цена:39.90 лвСтара цена:70.00 лвВземи оферта

  Игра "Синтагра: Писмо от изчезналия учен", в Sintagra Escape Rooms

  София
 • оставащо време:
  +533h +26m +03s
  Цена:69.50 лвСтара цена:170.00 лвВземи оферта

  Тандемен полет с двуместен парапланер + заснемане с HD GoPro камера от Extreme sport!

  ВСИЧКИ
 • оставащо време:
  +197h +26m +02s
  Цена:39.90 лвСтара цена:80 лвВземи оферта

  Zuba-гмуркане на плажа край Созопол - за дете или възрастен

  София
 • оставащо време:
  +141h +26m +03s
  Цена:163.00 лвСтара цена:220.00 лвВземи оферта

  Детски рожден ден 3 часа с меню за 10 деца и много атракциони, детски клуб Аристокотките

  София

Grabon


Следвайте ни:
      
2013 Grabon.bg - грабни оферта с намаление. Най-добрите оферти от България на едно място. Всички права запазени.