Начало » Блог » ЛюбОпиТНо » Bux.bg - печелите допълнителен доход преглеждайки реклами

Bux.bg - печелите допълнителен доход преглеждайки реклами

Bux.bg е единственият български сайт, който предоставя уникалната възможност на своите потребители да рекламират своя бизнес или сайт на най-изгодна цена. Вашата реклама или бизнес ще бъдат видени от хиляди нови потребители.

Bux.bg ви предоставя възможност да печелите допълнителен или основен доход, работейки сами, без шеф, когато пожелаете. Всеки ден ще получавате нови реклами. Няма ограничение в броя им – колкото повече изгледате, толкова повече пари ще спечелите. Можете да получите допълнителен доход и от рефералната система.

КАК РАБОТИ Bux.BG

Bux.bg

Bux.BG e нов уебсайт, с който бързо, лесно и удобно можете да печелите допълнителни доходи.

Основно приходите ви ще идват от кликане на дневни реклами, като всяка от тях ще ви дава между 0.001 лв. и 0.15 лв., в зависимост от времето, което ще е нужно да отделите за прегледа на рекламата.

Имате възможост да поканите и свои приятели, като по този начин ще получавате пари и от техните реклами. Всеки път, когато ваш реферал прегледа реклама, вие ще получавате 0.001 лв.

Броят на рефералите, които можете да имате, е неограничен. Колкото повече имате, толкова повече пари ще печелите. Ще можете да наемете реферали и от сайта, тази опция ще бъде достъпна скоро. Ще имате възможност да виждате по всяко време кой реферал коя реклама е прегледал и колко пари сте получили от него.

За да изтеглите парите от рефералите си, трябва да преглеждате и своите реклами. Минималната сума, която можете да изтеглите, е 5 лв., като това може да стане чрез познатите платформи за изплащане: ePay, EasyPay, PayPal или банкова сметка. Парите ви ще пристигнат в рамките на 24 часа.

Важно! Имате право само на един акаунт. Всеки опит за регистрация на повече от един акаунт, включително и използването на proxy или други методи за целта, ще доведат до спиране на вашия акаунт.Grabon


Следвайте ни:
      
2013 Grabon.bg - грабни оферта с намаление. Най-добрите оферти от България на едно място. Всички права запазени.