Начало » Забавления » Спорт » Игра "Синтагра: Капанът на серийния убиец", в Sintagra Escape Rooms

Игра "Синтагра: Капанът на серийния убиец", в Sintagra Escape Rooms

оставащо време:
256:20:26
Цена:39.90 лв.
Стара цена:
70.00 лв

SINTAGRA ESCAPE RROMS:

Играта Real Escape Room"" е стая, изградена като поредица от загадки, разгадаване на кодове и шифри, откриване на тайници, тайни и неочаквани обрати, целта на която е да се открие възможност за изход от стаята. Приключението да бъдете в стаята и да се справите с изключително интересния сюжет и разнообразните загадки, ви кара да се почувствате като герой от този филмов сюжет и да преживеете истинско забавление.

Всяка от двете стаи е специално декорирана и доставя истинско удоволствие от забавлението. Задачата на отбора е да премине през серията от пъзели, капани, лабиринти и логически задачи, за да излезе от стаята. Отборът има на разположение за това 60 минути. Направете отбор с приятелите, колегите, семейството и се потопете в незабравимото преживяване Real Escape Room.

Стая "Синтагра: Капанът на серийния убиец":

Намирате се на входа на дома на сериен убиец, вилнял из София две десетилетия и убил над 10 жени. Той е държал всяка една от жертвите в къщата си, в която Ви предстои да влезете. Въпреки че никога не е освободил нито една от тях, той е поставял условие на всяка жертва: ако реши всички негови загадки, ще я пусне жива. Като майстор в прикриването на улики, любител на загадките и логическите задачи, убиецът е превръщал отвличанията и убийствата в последно пътуване на жертвите през логически лабиринт от знаци, задачи и символика. Убиецът вече е заловен, но къщата му продължава да бъде зловещ капан, който щраква след влизането на всеки човек. Трябва да успеете да излезете от там за 60 минути.

Стая "Синтагра: Писмо от изчезналия учен":

Гениалният млад учен Густав работи за тайна световна организация, която разработва и тества изпреварили времето си технологии. Той пътува непрекъснато по света. Никой не знае с какво се занимава, не поддържа връзка с почти никого. През 1995­г. година в Лондон се среща с млада романистка и двамата се влюбват, но скоро той отново изчезва. Един ден тя получава следа: ключ, писмо без марки и печат. С неговия почерк са написани само две думи: „Намери ме!“. Разполагате само с 60 минути, за да й помогнете да разгадае кодираните съобщения на тайнствения учен и да го издири.

Друго предложение за вълнуващи загатки може да откриете тук!

****

ВАЖНО
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

  Подобни предложения

 • оставащо време:
  +216h +39m +34s
  Цена:60.50 лвСтара цена:180.00 лвВземи оферта

  15-минутен самостоятелен или тандемен полет с Jet Pack край София от Extreme sport

  ВСИЧКИ
 • оставащо време:
  +640h +20m +27s
  Цена:19.90 лвСтара цена:40 лвВземи оферта

  Индивидуална Сенсбол тренировка за деца над 6г

  София
 • оставащо време:
  +88h +20m +27s
  Цена:12.90 лвСтара цена:54 лвВземи оферта

  6 посещения на спорт по избор

  София
 • оставащо време:
  +213h +39m +34s
  Цена:69.50 лвСтара цена:170.00 лвВземи оферта

  Бънджи скок от балон край София от Extreme sport!

  ВСИЧКИ

Grabon


Следвайте ни:
      
2013 Grabon.bg - грабни оферта с намаление. Най-добрите оферти от България на едно място. Всички права запазени.