Начало » Блог » ЛюбОпиТНо » Интересни занимания за уикенда в София

Интересни занимания за уикенда в София

Какво може да правим в София през почивните дни, особено в лошото време?

За повечето хора да седят пред телевизора и да разпускат на дивана е най-добрата алтернатива, но за тези от Вас, които искат да запълнят времето си с по-активни занимания имаме няколко алтернативни предложения.

 

ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО
10 и 11 Oктомври, Bulgaria Mall, 12:00 – 18:00 часа

Есенното издание на фестивал на виното доведе на глътка разстояние от теб вина от топ български и чуждестранни винопроизводители. Посетителите ще могат да дегустират бутикови вина, производство на нови изби, вносни продукти, както и такива, отличени с престижни отличия. Цялото това удоволствие е напълно безплатно. Повече за събитието ще намерите тук.

 

МОНОСПЕКТАКЪЛ НА МАРИУС КУРКИНСКИ, "СЪНЯТ НА СМЕШНИЯ ЧОВЕК"
11 Oктомври, Театър "Сълза и смях - 2009 открита сцена", 19:00 часа

Вземи билет на оферта за 10 лв.

 

КУХНЯТА НА ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА
10 Октомври, сградата на МВнР, 12:00 часа

Министерство на външните работи и Държавният културен институт ще представят днес /на 10 октомври, събота/ третото издание на проекта "Култура на регионите", който тази година е посветен на Кухнята на Югоизточна Европа. Събитието се организира в рамките на българското председателство на Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа /ПСЮИЕ/ и е под патронажа на министъра на външните работи Даниел Митов. Повече за събитието ще намерите тук.

 

ХЪЛМЪТ НА БОРОВИНКИТЕ
10 Октомври, Автокино Сердика, 21:15 часа

“Хълмът на боровинките“ е български игрален филм от 2002 година, с пределната продължителност от 108мин. Това българско творение е отлично олицетворение на хумористичния манталитет българина. Под стриктната рижисура на Александър Морфов, филмът обединява усилията на актьорите Самуел Финци, Руси Чернев, Кръстьо Лафазанов, Васил Василев – Зуека, Николай Урумов и много други. Повече за събитието ще намерите тук.

 

STAND UP COMEDY ШОУ
10 Oктомври, Студио 5 НДК, 20:00 часа

Вземи билет на оферта за 7 лв.

Най-доброто от Comedy.bg – всички най-добри шеги и истории от комедиантите на Comedy.bg

 


Източници: goguide.bgGrabon


Следвайте ни:
      
2013 Grabon.bg - грабни оферта с намаление. Най-добрите оферти от България на едно място. Всички права запазени.