Начало » Блог » ЛюбОпиТНо » Лудо Коледното пазаруване

Лудо Коледното пазаруване

03-01-2014

Сезонът на Коледното пазаруване в страни като САЩ и Великобритания достигна рекордни нива през първия уикенда на Декември, като се оказва, че това е в резултат на американския стил на пазаруване с промоции наречен „Black Friday” (Черен петък).

Големият анлийски портал за он-лайн пазаруване John Lewis заяви, че обемът на продажбите разбил миналогодишния рекорд за интернет търговия за един ден с повече от 100%, с хиляди поръчки дошли в средата на нощта.

Първият понеделник на месец Декември, който през последните години е станал известен като Cyber Monday или Mega понеделник, е най-натовареният ден в годината за онлайн продажби, като купувачите поръчват рано, за да се гарантира предколедна доставка. Близо половин милиард паунда са били похарчени онлайн в понеделник или по £ 312 500 на всяка минута. Това е един от най-натоварените дни за онлайн пазаруване в Обединеното кралство, с повече от 113 мил. посещения на виртуални магазини.

В България „Black Friday” бе организиран от големия онлайн магазин еMAG още в края на Ноември, като на клиентите беше предоставена възможност да се възползват от големи промоции на техника.
Все по-голям брой потребители стават привърженици на онлайн пазаруването, благодарение на възможноста за отстъпки до 90%, които предлагат сайтовете за намаления. За тези, които все още не са избрали подаръци и ще пазаруват в последния момент също съществува възможността да се възползват от многобройните и изгодни, онлайн предложения.
 

Виж всички оферти в категория: Пазаруване | Стоки | За дететоGrabon


Следвайте ни:
      
2013 Grabon.bg - грабни оферта с намаление. Най-добрите оферти от България на едно място. Всички права запазени.