Начало » » » Медицински масаж на цяло тяло или на Гръб+ точков Масаж на стъпала, длани и скалп само за 14.99 лв. от Спортен и релакс център „Енерджи”

Медицински масаж на цяло тяло или на Гръб+ точков Масаж на стъпала, длани и скалп само за 14.99 лв. от Спортен и релакс център „Енерджи”

оставащо време:
229:04:02
Цена:14.99 лв.
Стара цена:
30.00 лв

Едно от удоволствията, които не можем да доставим сами на себе си, е масажът, така както не можем да се самоизненадаме с подарък за рождения си ден. Днешната оферта на   Спортен и релакс център „Енерджи”  ще ви докаже, че масажът може да бъде истински сюрприз за тялото и духа ви - удоволствие, релакс и лек в едно.

Офертата включва:

 • Медицински  масаж на на Гръб+ точков Масаж на стъпала, длани и скалп за 14.99 лв.
 • Медицински  масаж на цяло тяло или + точков Масаж на стъпала, длани и скалп  за 29.99 лв.


Повече за масажа

Знаете ли, че след 5-минутен масаж работоспособността на уморените мускули нараства от 3 до 7 пъти.

Масажът има изключително благоприятен ефект върху човешкото здраве. Познат още от древността, той е един от най-приятните и  ефикасни методи за стимулиране на обмяната на веществата, подобряване функциите на организма, възстановяване и релакс на кожата и тялото.

Едни автори смятат, че думата “масаж” произлиза от санкритската и гръцка дума “массо”- мачкам с ръце, други от латинското “масса”- прилепване на пръстите, трети от арабското “масс”- леко натискам, или от древноеврейското “машаш”, преведено като опипвам. 

Масажът е ценно лечебно и профилактично средство. Чрез него, от една страна се получава значително намаляване на субективните оплаквания на масажирания – настъпват обезболяване, успокояване, релаксиране. От друга страна, се оказва благоприятно въздействие и върху протичането на различни видове заболявания, като се подобрява храненето на тъканите и се ускорява оздравителният процес. От трета страна масажът има подчертано профилактично действие – повишава защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни, инфекциозни и други фактори.

 

 

 

 

 

  Подобни предложения

 • оставащо време:
  +229h +04m +02s
  Цена:14.99 лвСтара цена:30.00 лвВземи оферта

  Медицински масаж на цяло тяло или на Гръб+ точков Масаж на стъпала, длани и скалп само за 14.99 лв. от Спортен и релакс център „Енерджи”

  София
 • оставащо време:
  +227h +04m +02s
  Цена:10.60 лвСтара цена:40.00 лвВземи оферта

  Едночасов Масаж по избор (Релаксиращ, Тонизиращ, Ароматерапия, Антицелулитен, Аюрведа) + Бонус: Рефлексотерапия на ходила само за 10.60 лв. от С

  София
 • оставащо време:
  +227h +04m +02s
  Цена:23.99 лвСтара цена:55.00 лвВземи оферта

  Едночасов Класически Масаж на цяло тяло от Кинези Плюс само за 23.99 лв.

  София

Grabon


Следвайте ни:
      
2013 Grabon.bg - грабни оферта с намаление. Най-добрите оферти от България на едно място. Всички права запазени.