Начало » Блог » ЛюбОпиТНо » Уикендът дойде! Къде да отидем да разпуснем на изгодна цена?

Уикендът дойде! Къде да отидем да разпуснем на изгодна цена?

11-01-2014

След натоварените делнични, работни дни, за голяма част от нас УИКЕНДЪТ е мечтаното време от седмицата. Няма ранно ставане, няма досадни колеги и мрънкащи шефове.

Любителите на домашния уют предпочитат да се излежават в леглото до късно и да разпускат пред телевизора. Но за други, активната почивка с екстремни спортове или екскурзия до Банско, където да се насладят на СПА хотелите, е по-желаният начин за прекарване на събота и неделя.

Жителите на столицата винаги са облагодетелствани с голямото разнообразие от оферти за свободното време и то на наистина изгодни цени.

Ето и няколко предложения!

Независимо дали сте жена или мъж и искате да прекарате свободното си време АКТИВНО и същевременно забавно, занимавайки се с танци или бокс, то може да посетите някоя от школите по таци като Pretty Dance Hall, за да се раздвижите под латино ритмите на ЗУМБА или се отдадете на няколко тренировни в Боксов клуб.

Ваучер с отстъпка за 4 или 12 тренировки по бокс, от Боксов клуб Виктор И

Намалена оферта за 4 посещения на зумба, от Pretty Dance Hall

4 посещения на занятие по избор, от Танцов център MONTFIZ Soul & Body
 

Кой не обича СПА процедурите?! Това е наистина едно от най-разпускащите занимания - не само за тялото, а и за сетивата. Било то арома масаж на тялото или парна баня с джакузи - удоволствието е винаги гарантирано.

Ваучер за едночасов Масаж на цяло тяло по избор от Golden Hands

Изгодна оферта: Масаж на гръб, рамене и масажна яка с водеща вендуза, топли камъни и био етерични масла

Екзотика за пълен релакс! Частичен или цялостен масаж по избор - Massana, Ломи-ломи или балийски, от Студио за красота Dulce Veneno

 

След като сте се насладили на всички тези удоволствия през деня, остава събота вечер, която обикновено е резервирана за срещи с най-любимите ни хора и приятели. И в този случай имаме какво да Ви предложим – от нас изгодно предложение за вечеря в хубав ресторант, а от Вас – приятната компания.

Въпреки огромното изобилие в сайтовете за колективно пазаруване, когато времето ни е ограничено, макар и през уикенда, винаги имаме възможността да ограничим офертите и да изберем такава, която ни изкушава, защото е близо до мястото, където живеем и ще ни спести така ценното време.
 

    Вижте всички оферти в категория: Екскурзии и почивки | Спорт | Релакс | Заведения |


Grabon


Следвайте ни:
      
2013 Grabon.bg - грабни оферта с намаление. Най-добрите оферти от България на едно място. Всички права запазени.