Начало » Условия за ползване

Условия за ползване

Долуизброените условия са споразумение за ползванетo на уебсайта за колективно пазаруване Grabon.bg и Вас като наш потребител.

Молим внимателно да се запознаете с условията за ползване и достъпа до сайта.


Grabon.bg не носи отговорност за съдържащата се информация и условията на ползване на други уеб сайтове, които посещавате чрез този уеб сайт.

Целта на Grabon.bg е да обедини офертите на всички сайтове за колективно пазаруване в България, като сам по себе си не предлага собствени оферти.

Информацията, публикувана на сайта – включително описание, снимки, ценови лист и други характеристики са собственост на съответния сайт за колективно пазаруване и Grabon.bg не поема отговорност за качеството на предлаганата услуга/ продукт и коректността на предоставената информация от сайта за групово пазаруване. Целта на Grabon.bg е да улесни клиентите, като им даде възможност да разглеждат всички оферти за колективно пазаруване на едно място.

Grabon.bg си запазва правото да изпраща имейл съобщения на своите регистрирани потребители, съдържащи информация за нови предлагани услуги или за промени в условията и начина за ползване на сегашните такива. Възможно е и изпращането на съобщения с рекламна цел и информация от трети лица.

Grabon.bg представлява платформа, която обединява актуални оферти с отстъпки от различни сайтове за колективно пазаруване. Ние не продаваме и не носим отговорност за качеството на предлаганите с ваучери продукти и услуги от рекламираните на www.grabon.bg сайтове за колективно пазаруване.

 Grabon


Следвайте ни:
      
2013 Grabon.bg - грабни оферта с намаление. Най-добрите оферти от България на едно място. Всички права запазени.