Начало » Блог » ЛюбОпиТНо » Все по-голям интерес към колективното пазаруване

Все по-голям интерес към колективното пазаруване

19-07-2014

Интересът към колективното пазаруване се увеличава с всяка изминала година. Според специалистите в бранша, все повече потребители се възползват от сайтовете за колективно пазаруване и изгодните оферти, които те предлагат.
Статистиката сочи, че за последната година през сайтовете, предлагащи промоционални оферти, са закупени над 3млн. ваучера за остъпки, спестили на потребителите милиони левове.

С най-голям интерес сред всички оферти са тези за екскурзии и почивки
Те имат голям превес над всички други категории - с около 60-70 процента от продадените ваучери, като най-предпочитани са туристическите оферти в България. Сребърен медалист по продажби в категорията екскурзии и почивки са офертите за съседна Гърция.

Вторите по интерес оферти са тези от категория здраве и красота
Тази позиция е безспорно благодарение на дамите, изкушили се да закупят ваучери за маникюр, фризьор, козметични процедури и други необходими и не до толкова необходими разкрасяващи глезотийки.

Дори, обаче в момента да не планирате екскурзия или почивка и да не се нуждаете от козметични процедури, сайтове за колективно пазаруване са способни да Ви предложат богат избор от разнообразни оферти и да Ви изкушат, ако не с друго, то поне с вкусна, романтична вечеря на изненадващо ниска цена.
 Grabon


Следвайте ни:
      
2013 Grabon.bg - грабни оферта с намаление. Най-добрите оферти от България на едно място. Всички права запазени.