Начало » За нас

За нас


Grabon.bg

#ГрабниОфертасНамаление

Спести до -90% от всичко което пазаруваш

 

Какво представлява груповото пазаруване, повече известно като колетивно пазаруване?

Колективното пазаруване е сравнително нова маркетингова стратегия на компаниите, която се осъществява чрез сайтове за он-лайн продажби на ваучери за отстъпки. Началото е поставено през 2008 г. в САЩ от сайта Groupon и за много кратко време се превръща в процъфтяващ бизнес, чиято идея в последствие придобива глобален мащаб и обхваща цялия свят.

Сайтовете за групово пазаруване промотират стоки и услуги на компаните с големи намаления, но за да се възползват от тях потребителите, трябва да се събере група с определен брой клиенти. В България нещата стоят по различен начин, защото компаниите предлагат своите промоции, без какъвто и да било минимум за клиенти.

В момента в България има десетки действащи сайтове за колективно пазаруване, които предоставят на крайния потребител голям избор от промоционални оферти с намалени цени.

Мисията на Grabon.bg е да помогне в избора на клиентите, като го направи по-лесен, обединявайки в една платформа всички оферти от сайтовете за групово пазаруване и по този начин пести на своите клиенти досадното лутане от сайт на сайт. Всеки ден на сайта се публикуват нови оферти за почивки, стоки и услуги от цялата страна с намалени до 90% цени, защото в днешно време да пазаруваш разумно е еквивалентно на да пазаруваш колективно. Не изпускайте тази възможност!

 

Всички Изгодни Оферти от Deals.bg Всички Изгодни Оферти от Grabo.bg Всички Изгодни Оферти от VIPoferta.bg

Всички Изгодни Оферти от Grupo.bg

Всички Изгодни Оферти от Vacanto.bg

Всички Изгодни Оферти от Kolektivni.bg

Нашите партньори

Всички Изгодни Оферти от Rio.bg Всички Изгодни Оферти от Procent.bg

Всички Изгодни Оферти от Lapni.bg

Всички Изгодни Оферти от Grupovo.bg Всички Изгодни Оферти от Travelo.bg Всички Изгодни Оферти от Резервация.bg

 Grabon


Следвайте ни:
      
2013 Grabon.bg - грабни оферта с намаление. Най-добрите оферти от България на едно място. Всички права запазени.